H&K GM 40 remote problems

Home Forums General General MIDI discussion H&K GM 40 remote problems

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #120096
    kladoa
    Participant
    • Topics: 1
    • Replies: 0
    • Total: 1

    Hello together,
    I use the following equipment:
    Hughes & Kettner GM40
    Hughes & Kettner FSM-432 MKIII
    Roland USB Midi UM-One Interface
    Hughes & Kettner Remote v. 1. 0
    Windows 10-64bit

    If I want to switch from amp to library in the remote, the following error message appears and afterwards nothing works, see attachment.

    Since I don’t know anything about matter at all, I ask for help here in the board.
    Greeting Klaus

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #120117
    dnaldoog
    Participant
    • Topics: 4
    • Replies: 470
    • Total: 474
    • ★★

    From what I can tell, this panel is only available as a precompiled executable, so there’s nothing you can do to fix it. You would have to contact the author and ask them to address the issue. Looks like a fundamental coding error in that function.

    Also make sure you are in Ctrlr 5.3.201 – that button looks like you are using 6*.

    • This reply was modified 3 weeks, 6 days ago by dnaldoog.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
There is currently 0 users and 31 guests online
No users are currently active
Forum Statistics
Threads: 2,442, Posts: 17,213, Members: 52,905
Most users ever online was 12 on January 22, 2019 3:47 pm
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!